sestdiena, 2011. gada 22. janvāris

Šodien bija skaisti. Svinējām Agnesei vārdadienu, dzerot rūgteno campari un baudot fondī. Viss pasākums beidzās pie Kovšu ezera, laižot gaisā uguns laternu (manis dāvinātu) no kalna.Agnese iedomājās vēlēšanos, tad palaida to kopā ar uguns laternu. Šķita, ka tā sapīsies koku zaros, bet nē- tā uzšāvās pēkšņi augstu gaisā!!!!! Tas bija kaut kas mistiski skaists! Apkārt tumsa, bet debesīs guns, smējāmies kā bērni,tikai Fredis klaigāja, ka aizlido ugunsgrēks. Pirms kādas stundas redzēju citu laternu lidojam virs pagalma. Rēzeknē tas ir topā! Uztaisīju Agnesei bildi rāmī, varbūt atceries, esot Parnu, ierakstīju viņas vārdu gliemežvākos, izskalotos no jūras. Bildi sataisīju A4 formātā, pašai ļoti patika.
Pelmenei ceru aizsūtīt dāvanā to, ko pati gribētu, bet pa tiešo no Ineta veikala. Bet laikam varēšu to izdarīt darba dienā, lai varētu sūtīt uz Turkey, nevis piereģistrēto LV adresi.
Labi, iešu ļauties vēl vienai baudai, bet par to uzrakstīšu citreiz.
Man uz loga jau sadīga asni, graužu turku zirņus un mung pupiņas. Interesanti, vai Turcijā arī tos sauc par turku zirņiem? Un vispār noderētu kāda turciska ēdiena recepte, tuvojas vārda diena, nāks ciemiņi.Jāpārsteidz.

2 komentāri:

  1. Hmm, es nevaru iedomāties nevienu recepti, kam varētu gan viegli atrast sastāvdaļas, gan viegli pagatavot un kas būtu piemērota svinībām.
    Es domāju, ka tad kad(ja) es iedraudzēšos ar kādu labu turku ģimeni, kura mani regulāri aicinās uz pustdienām un iemācīs, kā gatavot turku ēdienus, tad es tevi informēšu par dažādām receptēm. Kā arī te ir piemēram, vairāki ēdieni, kuri man pašai nepārāk garšo (dažkārt iemesls ir tas, ka tajos ir pārāk daudz gaļas (pie tam aitas gaļas)).

    AtbildētDzēst
  2. Tas patiešām bija skaisti! Un jau pirmajā reizē, redzot tavu foto (datorā), nu to ar manu vārdu, acis kļuva miklākas un spīdīgākas. Paldies tev!

    AtbildētDzēst